Dijkman kaas Spaarnwoude: Passie, ambacht en gezelligheid

Al sinds 1967 vormt kaas het kloppende hart van ons familiebedrijf, opgericht door Opa Dijkman. Zijn liefde voor kaas en vakmanschap hebben de basis gelegd voor wat vandaag de dag bekend staat als Dijkman Kaas Spaarnwoude. In 1986 werd het bedrijf overgedragen aan Theo Dijkman, die met dezelfde toewijding de smaakvolle expertise van zijn vader voortzette.

Op zijn beurt, in 2019, droeg Theo het stokje over aan Sjaak en Marieke om het familiebedrijf voort te zetten.

Marieke Dijkman – Jouw gastvrouw in de winkel

Sinds 2019 eigenaar van de winkel in Santpoort-noord, ben ik, Marieke Dijkman, de gastvrouw die je verwelkomt met een warme glimlach. De passie voor de versheid van onze producten is diepgeworteld in onze familietraditie. Onze kazen zijn met zorg geselecteerd en gerijpt om de perfecte smaak en textuur te bieden. Maar bij ons gaat het niet alleen om kwaliteit; het gaat ook om gezelligheid. Wanneer je bij ons een aankoop doet, kun je altijd rekenen op een vriendelijk praatje en persoonlijke aandacht.

Een Wereld van delicatessen

Bij Dijkman Kaas vind je niet alleen kaas, maar ook een schat aan andere lekkernijen. We branden onze noten zelf, waardoor je kunt genieten van de heerlijkste, vers geroosterde noten. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie van andere culinaire verwennerijen om je smaakervaring compleet te maken. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel.

Sjaak Dijkman – Meester van de Uitgerijpte Kazen

Sjaak Dijkman is de drijvende kracht achter onze uitgerijpte kazen. Als eigenaar van de markten en het pakhuis heeft hij zich gespecialiseerd in het ambachtelijk rijpen van kaas.

 

Zijn toewijding en vakmanschap hebben geleid tot een selectie van zelf uitgerijpte kazen die je zintuigen zullen betoveren. Sjaak deelt zijn liefde voor kaas graag met jou en staat altijd klaar om je te adviseren over de perfecte kaas voor elke gelegenheid.

Een Bezoek aan Dijkman Kaas

Een bezoek aan Dijkman Kaas is meer dan alleen boodschappen doen; het is een ervaring. Of je nu onze winkel in Santpoort-noord binnenstapt of ons ontmoet op de verschillende markten, we verwelkomen je met open armen en een oprechte glimlach.

We nodigen je uit om onze heerlijke kaascreaties te ontdekken, te proeven van onze zelf uitgerijpte kazen en te genieten van een gezellig praatje. Stap binnen in onze wereld van versheid, ambacht en gezelligheid, en laat ons je verrassen met onze heerlijke noten en delicatessen.

Bij Dijkman Kaas draait alles om liefde voor goed eten en het delen van die liefde met jou. We kijken ernaar uit je te mogen begroeten en samen met jou een stukje kaasgeschiedenis te schrijven. Tot snel!