Hollandse Kaas

Wij rijpen zelf de Hollandse ”Spaarnwouder” kazen in ons eigen pakhuis, wat onze unieke smaken oplevert. Van jong tot extra oud, boeren- en geitenkaas, we bieden diversiteit tegen schappelijke prijzen.

Wij verkopen iedere dag ambachtelijk gerijpte ‘Spaarnwouder Kaas‘ uit eigen pakhuis. Doordat we de kazen zelf jong inkopen en uitrijpen zijn we verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van de kazen. Tevens blijft de prijs daardoor zeer voordelig! Wij zijn trots op onze Spaarnwouder Kaas en hebben erg veel plezier in ons werk. Kom snel kennis maken met de heerlijke Spaarnwouder Kazen!

Ontdek de Nederlandse kaascultuur bij ons en krijg advies over smakelijke combinaties.

Lees meer over onze Hollandse kaas

Buitenlandse kaas

Dijkman Kaas Spaarnwoude neemt je mee op een culinaire reis met een gevarieerd aanbod buitenlandse kazen.

Ontdek de verfijning van Franse brie en camembert, de Italiaanse meesterwerken zoals mozzarella en gorgonzola, de rijke smaken van Zwitserse Emmentaler en de diversiteit van Spaanse kazen zoals manchego en cabrales.

Laat je smaakpapillen verwennen met onze zorgvuldig geselecteerde kazen, die perfect passen bij elke gelegenheid. Onze passie voor kaas en ons advies op maat helpen je de ideale kaascombinaties te vinden voor jouw smaak en wensen.

Lees meer over onze specialiteiten kazen

Noten en delicatessen

Onze Ambachtelijke, Zelf Gebrande Noten en Meer

Dijkman Kaas biedt ambachtelijk gebrande noten en een selectie van andere lekkernijen, zoals gedroogde worsten van Brandt&Levie. Onze noten worden met zorg bereid in kleine batches voor een verse en smaakvolle ervaring.

Naast onze noten, ontdek je bij ons een scala aan andere culinaire hoogstandjes die perfect samengaan met onze kazen en gedroogde worsten. Kom bij ons langs voor persoonlijk advies en proef de rijke smaken die we te bieden hebben.