De winkel

Wie binnenstapt bij Dijkman Kaas, de winkel waant zich even in een ambachtelijk kaaspakhuis van 100 jaar terug. De verse Spaarnwouder kazen liggen op oude kaasplanken en de hele aankleding van de winkel ademt ambachtelijke kwaliteit uit. Alleen de elektronische kassa dateert de winkel op 2019. En vanuit je ooghoeken zie je de buitenlandse kazen die 100 jaar geleden nog niet zo in zwang waren.

Marieke Dijkman en haar team runnen deze kaaswinkel sinds 2015 met veel plezier en vakmanschap. Dijkman Kaas is een begrip in de regio, vanwege het eigen pakhuis in Spaarnwoude, waar Hollandse kazen uit alle regio’s mogen rijpen tot Spaarnwouder kaas. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan al sinds 1967 hoog in het vaandel bij de familie Dijkman. Momenteel wordt er op negen markten de kaas uitgeven. Sinds 1 mei 2015 heeft Dijkman Kaas een winkel aan de Hoofdstraat in Santpoort-Noord, waar men van dinsdag tot en met zaterdag terecht kan voor de lekkerste en dagelijks verse Spaarnwouder kazen in een breed assortiment. Daarnaast is er een fijn aanbod buitenlandse kazen en versgebrande noten.

Vanwege het eigen pakhuis kunnen de prijzen laag worden gehouden. Tel dat op bij de klantgerichtheid en gezelligheid van onze winkel en je weet dat Dijkman Kaas, de winkel een ware aanwinst is!

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: API access disrupted. Go to the App Dashboard and complete Data Use Checkup.
Type: OAuthException
Code: 200
Please refer to our Error Message Reference.